Det finns flera skäl till vår framgång. En mycket väsentlig roll spelar de personer som arbetar på TYROLIT. 

 

Som globalt teknikföretag har vi många attraktiva erbjudanden och utvecklingsmöjligheter för dig som studerande, för dig med eller utan yrkeserfarenhet och för dig som chef. Som prisbelönt företag med egen yrkesutbildning utbildar vi nya förmågor och för vidare våra erfarenheter till nästa generation. Har vi väckt ditt intresse? Då skickar du in en ansökan.  

Lediga jobb

Elever och studenter

Om du är studerande har du möjlighet att få din första arbetslivserfarenhet hos oss och lära dig slipmedelsvärldens många olika aspekter. En praktikplats är första steget in i arbetslivet och kan vara vägledande för din framtida yrkesbana.

Första jobbet

Du har avslutat din utbildning och är klar med dina studier och söker ett utmanande jobb? Då har du hittat rätt. Vi på TYROLIT betraktar människan ur ett helhetsperspektiv. Om du har lämpliga kvalifikationer, rätt inställning och talang passar du för oss – och vi för dig.

Yrkeserfarenhet

Fackkunskaper och erfarenhet har stor betydelse i vår bransch. Det gör det möjligt att uppfylla kvalitetskraven inom alla områden och dessutom ständigt förbättra dem. Personer med yrkeserfarenhet är därför särskilt välkomna hos oss. Vi erbjuder dig chansen att komma in och ta dig uppåt. Genom våra fortbildningsprogram får våra medarbetare utvecklas på både det professionella och det personliga planet.

Chef

Som chef ansvarar du för att fastställa verksamhetsmål och ta fram strategier för hur de ska uppnås. Du är alltså en viktig framgångsfaktor för TYROLIT. Vi stöder dig gärna i ditt ledarskap. Vi har relevanta ledarskaps- och teamutvecklingsprogram att erbjuda samt attraktiva karriärutsikter.

Yrkesutbildning på TYROLIT

Som prisbelönt företag med egen yrkesutbildning för vi vidare våra 4.300 medarbetares erfarenheter världen över till unga talanger. Under utbildningen bygger vi på nästa generations personliga styrka. På våra åtta olika utbildningscenter får lärlingarna individuellt stöd.

Mer information: