Register

Beställ din provkapskiva här

TYROLUTION ÄR HÄR –
FÖR EN BÄTTRE FRAMTID!

Det finns goda nyheter från Tyrolution-högkvarteret. Eller inte bara goda, utan helt fantastiska!


Intensivt utvecklingsarbete av våra bästa medarbetare har lett till att metallarbetare nu kan få tillgång till en hel ny serie av supertunna kapskivor. Och det med upp till 60 % bättre kvalitet! Tre kvalitetslinjer för lyckat resultat!

Arbeta utan kraftansträngning

Bättre ytfinish

Precisa snitt

Mycket lite vibrationer

Knappt något buller, lite smuts

Högre skärhastighet

Stål

2in1 stål och rostfritt stål

Rostfritt stål

Icke-järnmetall

Sten

Stål

2in1 stål och rostfritt stål

Rostfritt stål

2in1 stål och rostfritt stål

Rostfritt stål

Seperator


DE SUPERTUNNA PREMIUM -kapskivorna för rostfritt stål suveräna. Du slipper bland annat onödigt efterarbete som rengöring och avgradning.


Med PREMIUM -kapskivorna för rostfritt stål (0,75 till 2,0 mm i tjocklek) får du högre effekt och betydligt mindre verktygsslitage på en och samma gång. Det är ett av de starkaste Tyrolution-verktygen och lämpar sig framförallt för tunna plåtar, profiler och rör men lika bra även för armeringsjärn.


Och kapskivan ger dessutom en enkel bearbetning vid mindre dimensioner, på stavar och på korrosions- eller syrabeständigt rostfritt stål.

VAD INNEBÄR DET HÄR FÖR FRAMTIDEN?

+ ingen korrosionsbildning, punktfrätning eller minskad utmattningshållfasthet

+ markant ökad livslängd och skärförmåga, vilket märks extra tydligt på snittkanten

BAKSLAG NU ETT MINNE BLOTT!

Verktyget arbetar utan kick-back-effekt och tendens att fastna, med 30 procent mindre dammalstring. En extra ljud- och vibrationsdämpning gör de supertunna kapskivorna från TYROLIT till säkra och bekväma verktyg.

Supertunna PREMIUM -kapskivor LONGLIFE för stål – så heter vår produktlinje med extra lång livslängd.


Jämfört med andra PREMIUM-skivor har TYROLIT PREMIUM -kapskivorna högre effekt och betydligt mindre verktygsslitage. Med en tjocklek på 1,0 till 1,6 mm passar de här supertunna kapskivorna för alla typer av stål och imponerar med ett utmärkt resultat.

INGA KOMPROMISSER.

+ tydligt ökad produktivitet
+ minskad avfallsmängd
+ mätbart högre livslängd och skärförmåga


Bästa resultatet och kortare kaptider från första snittet.

DE SENASTE NYHETERNA:

... högsta arbetskomfort ... precisa arbeten – exakta snitt ... liten termisk belastning ... bättre ytfinish ... låg gradbildning ... snabbt resultat ... inget efterarbete ...

Med de supertunna PREMIUM -kapskivorna 2in1 för stål rostfritt stål får du högre effekt och betydligt mindre verktygsslitage på en och samma gång.


De här kapskivorna ger inte bara en påtaglig produktivitetsökning utan leder även till ett miljövänligare arbete tack vare att avfallet minskar.

DE SUPERTUNNA PREMIUM -kapskivorna för icke-järnmetall imponerar över hela linjen.


Vi vet alla att en förutsättning för kapning av icke-järnmetall är att verktyget har god skärförmåga. Därför har TYROLUTION tagit fram ett särskilt recept och en särskild tillverkningsmetod för att uppnå korta kaptider även på icke-järnmetall. De nya specifikationerna förhindrar att kapskivan sätts igen och blir slö av materialavverkningen.


Kort sagt: TYROLUTION går inte att stoppa ens på icke-järnmetaller.

YTTERLIGARE SKÄL FÖR ETT LYCKAT RESULTAT:

+ Lönsamhet: längre livslängd, högre skärförmåga och kortare kaptider från första snittet

+ Arbetskomfort: inget bakslag, ingen tendens att fastna, dramatisk minskning av damm- och ljudnivåer

+
Arbetstider: kortare kaptider vid arbeten på aluminium, aluminiumbrons, aluminiumlegeringar, koppar, brons, mässing, nysilver och titan

PREMIUM -kapskivorna för icke-järnmetall och sten har en hög skärförmåga som gör arbetet mindre ansträngande för användaren.


På kakel, keramik, klinker och icke-järnmetall imponerar skivan med bättre ytfinish och utmärkt snittkvalitet. Även här finns inget motstånd!

Även STANDARD -kapskivorna för rostfritt stål imponerar över hela linjen. Detta specialverktyg för rostfritt stål har lång livslängd, erbjuder stora besparingsmöjligheter och eliminerar efterarbetet tack vare låg gradbildning.


Verktyget är kemiskt rent, vilket är en förutsättning för bearbetning av rostfritt stål för att undvika negativ påverkan på materialet, såsom korrosionsbildning, punktfrätning eller minskad utmattningshållfasthet.

Användningsområdet för standardkapskivan för rostfritt stål är plåtar, profiler, rör och stavar. Sortimentet består av kapskivor på 1,0 till 1,9 mm för snabbare och smidigare kapning och mindre gradning.

Ett äkta universalverktyg!

STANDARD -kapskivorna för stål erbjuder normal säkerhetsstandard från TYROLIT – och den kan man lita på. Vi har frågat några Tyrolution-anhängare vad det finns mer att säga om detta.

STANDARD -kapskivorna 2in1 för stål och rostfritt stål kännetecknas av en lång brukstid och god stabilitet.


Den längre livslängden gör att skivan inte behöver bytas lika ofta och att det blir mindre avfall. Sammantaget ger detta stora besparingsmöjligheter.

BASIC -kapskivor för rostfritt stål är flexibla och har många olika användningsområden som plåtar, profiler, rör och stavar.


Kapskivans styrka är dess lilla diameter och massiva material. På så sätt undviks negativ verktygspåverkan som korrosionsbildning, punktfrätning eller minskad utmattningshållfasthet.


Kapskivorna som är 1,0 mm tjocka lämpar sig framförallt för snabb, smidig och gradfri kapning.

Vid användning på rostfritt stål kan du förvänta dig allra bästa resultat!

+ mindre tidsåtgång

+ lägre gradbildning

+ inget onödigt efterarbete

1,0 mm och 1,6 mm kapskivorna i BASIC - sortimentet lämpar sig framförallt för ett snabbt, smidigt och gradfritt arbete. De har en imponerande livslängd och universell användning.


Låter väl bra. Men bra är inte bra nog för Tyrolution. Därför står dessa skivor också för lång brukstid och god stabilitet och passar lika bra för att kapa plåtar, profiler och rör som gängstift och stavar.

BASIC -kapskivorna 2in1 är utformade för att användas på både stål och rostfritt stål.

SeperatorTYROLIT – ALLTID TOPP


Oavsett om det är för extrema användningsområden, för dagligt bruk eller bara som basprodukt har konkurrensen inget att sätta upp emot Tyrolution.


Download Tyropaper

Ladda ner;


Här hittar du allt du behöver i form av information om vårt nya produktsortiment av supertunna kapskivor!


Download .zip File