Om metall och precision

För affärsområdet Metall och precision omfattar TYROLITs produktsortiment högteknologiska verktyg för flera olika tillämpningsområden, från precisionsbearbetning av motorer och växellådor till tillverkning av kapskivor med en diameter upp till 2 000 mm för stålindustrin. Dessutom erbjuder TYROLIT skräddarsydda helhetslösningar för kundspecifika tillämpningar.

 


Förutom en utmärkt produkt från sina partner förväntar sig framgångsrika företag även processkunskap och omfattande rådgivningstjänster för sina olika krav. Det räcker inte bara med fokus på produktion och leverans av verktyg av hög kvalitet.

  • Inom affärsområdet Metall och precision har vi ett team av experter med mångårig branscherfarenhet som är ständigt beredda att svara på dina frågor. Med vår enorma processkunskap kan vi erbjuda hållbara lösningar som lever upp till våra kunders höga tekniska och ekonomiska förväntningar.
  • Dessutom arbetar 62 medarbetare inom tillämpningsteknik världen över med att lösa kundernas krav på plats. Alla medarbetare i andra länder har en nära kontakt med huvudkontoret i Österrike som bistår dem i alla ämnesspecifika frågor.