Om Sten, keramik och glas

De skräddarsydda diamantverktygen och sliplösningarna inom affärsområdet Sten, keramik och glas övertygar med sin enastående prestanda och kvalitet. TYROLIT levererar många produkter för kapning, kalibrering, polering och profilering av natur- och konststen, keramer och glasmaterial efter mycket höga kundkrav.

Det italienska dotterbolaget i Thiene (VI), TYROLIT Vincent, är globalt centrum för affärsområdet Sten, keramik och glas. Där ligger även en av huvudproduktionsanläggningarna. Ytterligare produktionsanläggningar inom detta affärsområde finns i Brasilien, Österrike, Tjeckien och Kina.

Dessutom har affärsområdet Sten, keramik och glas direkt tillgång till försäljningsbolag i 13 länder och distributörer i lång rad andra länder.

Vi har ett team av experter med mångårig branscherfarenhet inom målbranscherna som är ständigt beredda att svara på dina frågor. Med vår enorma processkunskap kan vi erbjuda hållbara lösningar som lever upp till våra kunders höga tekniska och ekonomiska förväntningar.